Spårvägen HF Stockholm

Super Mega Christmas Fun Night

Publicerad 2014-12-18 10:51:58 i Allmänt,

Hallå där!

Igår gick en av Spårvägens bästa traditioner av stapeln; Julkul, eller som det heter i år Super Mega Christmas Fun Night! Det är en årlig tradition att hela klubben träffas en kväll i december och gör en massa aktiviteter och myser i julstämning. Igår var dagen och vi befann oss i vår härliga tegelborg Brännis. Kvällen inleddes med ett luciatåg med hela klubbens ledare. Det bjöds på både skönsång och fina outfits!

Därefter var det 3 fartfyllda timmar som  i första hand bestod av en julturnering. 10 blandlag med tjejer från åldrarna 8 - 16 kämpade om en finalplats och fick hjälp av sina coacher från A-laget och Team Stockholm.

När man inte spelade fanns det andra aktiviteter att underhålla sig med. En tipspromenad, prickskytte eller det kanske mest populära; myshörnan med A-laget. Hit fick man komma för att prata, skaffa sig autografer eller bara hänga i den sköna sacko-säcken och det var sällan tomt! Här var det många som hittade nya vänner från andra åldrar.

Det hela avslutades givetvis med en julklappsutdelning av tomten och därefter ett godisregn som blev mycket uppskattat av alla från de allra minsta till de äldsta. Allt som allt blev det en väldigt lyckad kväll med 130 tjejer plus ledare och föräldrar. Självklart tackar vi alla i Ungdomskommitén och Spelarrådet som arrangerade det hela. Här kommer en del bilder från kvällen:
 
En grym hejaklack!
 
Klurar på frågorna i tipspromenaden
 
Myshörnan med A-laget
 
 

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela