Spårvägen HF Stockholm

Skånela imorgon

Publicerad 2015-01-27 21:17:06 i Allmänt,

Senast vinst mot Eslöv hemma och helgen innan förlust mot Höör på bortaplan. Det var ett helt annat lag som stod på banan i matchen mot Höör jämfört med nu senast mot Eslöv. Bättre inställning och ett större krigarhjärta. Vi gjorde vår läxa i den senaste matchen vilket också innehöll ett stort revanschsug då vi förlorade stort nere i Eslöv tidigare på säsongen. Det var en relativt jämn match under första halvlek men där avståndet under andra halvlek blev större och större till det blåa lagets fördel. När klockan stod på 60 minuter visade siffrorna 21-14, två otroligt viktiga poäng. I och med vinsten klättrade vi upp en placering i tabellen och ligger i skrivandets stund på en sjundeplats.

Det återstår sju omgångar på denna säsong och här närmast väntar nu stockholmsderbyt mot Skånela. Imorgon gästar vi Vikingahallen och gör upp om två nya viktiga poäng. Matchstart klockan 19.00. Se till att vara där för att hjälpa oss i denna kamp! Vi behöver ert stöd!

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela