Spårvägen HF Stockholm

En Göteborgsresa

Publicerad 2015-02-19 11:05:15 i Allmänt,

Hej!

Vi ber om ursäkt för dålig uppdatering men vi får skylla på en lite turbulent period för oss bloggare med skador och sjukdomar. Men förhoppningsvis har ni följt våra resultat via svenskhandboll i alla fall! Eftersom att ingen av oss spelade den senaste matchen passade vi på att hämta in en gästbloggare!

Jag (Lollo) fick frågan att skriva lite om Heidmatchen och klart jag gör det även om jag helst skulle spela om matchen, framförallt sista 30 minutrarna...

Nåväl. Resan mot Västra Frölunda och Heidhallen starta vid samling runt ringen på Stockholm Central. Flera skadade och sjuka spelare som denna gången fick stanna hemma i sängen. Även Jörgen låg nerbäddad så det var "fight" om vem av Ann och Steffi som skulle vara assisterande och bära B-kortet. Steffi vann på grund av sin anfallsexpertis.

På vägen ner satt jag med Karin och vi diskutera såklart handboll nästan hela vägen. Brukar bli så när vi pratar. Hann till och med komma in på anfallsspel. Vet dock inte hur mycket vettigt Karin tyckte jag hade att säga där...

Väl framme fick vi lunch och vanliga matchladdningen startade med promenad, taktiksnack och uppvärmning.

Matchen började målmässigt väldigt bra och vi leder med 5-10. Därefter tar Heid time out som blir lyckosam och de kommer ikapp till 10-10. Första halvlek slutar 13-13. Första halvleks största lycka är att Melissa gör comeback och sätter två snygga mål á la Melissamål i hög fart och välplacerade skott.

Andra halvlek har jag numera självvalda minnesluckor ifrån. Men det jag minns är att det tyvärr blir 18 mål bakåt och att det känns som alla deras utespelare kunde göra mål i alla zoner. Vi får flera utvisningar och straffar mot oss vilket gör försvaret än mer glest. Anfallsmässigt hade vi svårt att göra mål då Heids målvakt gjorde många fina räddningar och fick bra hjälp av sitt försvar.

Matchen stora plus var att Ullis gör nio-tio mål och är en stor målgörare och säker straffskytt även i denna match! Matchens andra stora plus är att Melissa gjorde comback och var hundraprocentig. Precis som det ska vara: Melissa - Alla motståndare, 100-0.

Nu till lördagens match mot Skövde hoppas jag på stora blå hjärtan och mycket kamp! Att alla Spårvägensupportrar kommer och stöttar och hejar fram oss till en bra insats där en seger skulle ta oss ett steg närmare slutspel! Tagga Match!