Spårvägen HF Stockholm

En massa fys och lite dopingkontroll

Publicerad 2014-12-09 22:19:28 i Allmänt,

Hej Hej Hallå i Julstämningen!

Det har snart gått två veckor in i december och på söndag är det redan tredje advent. Handbolls- EM är även igång och därmed vårt matchuppehåll. Värt att nämna är att Spårvägen faktiskt är representerade nere i Kroatien/Ungern på mästerskapet. Vår fantastiske lagledare Ann är ju nämligen med som lagledare även där, vår alldeles egna landslagsstjärna!

Förra veckan var första träningsveckan efter det gemensamma uppehållet. Veckan innehöll endast fysiska aktiviteter och ingen handboll, där bland annat Myran, vår sjukgymnast höll i två träningar. Myran är grym att ha med på banan och ger sjukt mycket energi och nya inputs! Likaså var Kristin där en träning och höll i ett stenhårt pass från Xtremefit, tack för att ni sprider glädje och energi!

Helgen var ledig från gemensam träning, men eftersom vi inte kan vara ifrån varandra för mycket träffades de flesta som var hemma i Stockholm hos Towe på lördagen. Towe var snäll och bjöd hem oss till sig där vi åt och umgicks innan vi skiljdes åt på kvällen!

Denna vecka har samma upplägg som förra veckan, ingen handboll endast fys. Passen består av mycket löpning i form av intervaller som oftast Karin håller i. Hon försöker blanda in mycket tävlingar i löpningen vilket gör det genast mycket roligare. Men jobbigt är det! Andra delen av passen består av styrka vilket istället Jörgen har koll på.

Idag fick också fem av spelarna äran att göra en dopingkontroll. Vissa var mer erfarna än andra, men det var ingen som hade det minsta problem att kissa i en kopp. Det är sånna där roliga upplevelser man får som idrottare.

Nu är det två träningar kvar denna vecka med fys innan det blir handboll igen! Men först ska vi ha en till lagaktivitet på lördag, dock är detta något tränarna styr och något vi inte får veta något om än. Men självklart ska vi kolla på Team Stockholm först när de spelar SM i Brännkyrka. Kom och heja ni med, så hjälps vi åt att fylla hallen och heja fram TS att ta sig vidare!

Vill ni även ha koll på oss i mer bildform, ta och spana in oss på Instagram! @sparvagendam Där kan ni se mer hur det ser ut på träningarna! :)

Vi hörs vidare i julstöket och här får ni se några av de som fick göra en dopingkontroll!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela