Spårvägen HF Stockholm

2 nya poäng

Publicerad 2014-11-07 17:28:02 i Allmänt,

Det var i onsdags som vi ställdes inför ett nytt derby i Brännkyrkahallen, denna gång mot Skånela. Efter en lite väl onödigt jämn match, syftar främst på avslutningen, så slutade matchen till slut med uddamålsseger (30-29).  En seger är ju dock alltid en seger och vi går därifrån med två poäng. Det är det viktigaste!!

Ett tiodagars uppehåll till nästa match väntar nu så det var en lugn träning igår så där dagen efter match. Istället för att träna handboll testade vi på lite andra bollsporter i form av fotboll, basket och skobandy. Mycket skratt blev det! Det känns ganska skönt att det är handboll vi håller på med även av många av tjejerna i laget ser sig själva som stora talanger i de ovannämnda sporterna. ;)

Efter träningen hade underbara Stefan och Annette fixat middag till oss så torsdagen avslutades på bästa sätt tillsammans med lite mat. Tack snälla ni! Nu är det snart dags för träning igen följt av en handbollsledig helg. Därefter startar vi upp en ny handbollsvecka med fokus på Eslöv som vi besöker på söndagen (16/11). 

Ha det så bra!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela