Spårvägen HF Stockholm

Hej igen!

Publicerad 2014-11-25 09:43:02 i Allmänt,

Vi får be om ursäkt för dålig uppdatering. Sedan vi senast skrev har vi hunnit spela två stycken matcher och båda med skånskt motstånd. En borta mot Eslöv och en hemma mot Höör. Matchen mot Eslöv tog hårt. En match som vi inte är nöjda med. Vi kan så mycket mer än vad vi visar upp den kvällen nere i Eslöv. Vi borde ha visat upp en bättre attityd och inte gjort det så enkelt för våra motståndare. Vi kan mycket mer än det där.

Och att visa upp att vi kan bättre var vi tvungna att göra snabbt där efter. Redan två dagar senare kom nämligen Höör på besök till Brännkyrkahallen, ett lag som i skrivandets stund ligger på en tredjeplats i tabellen. Vi visste att det skulle bli en tuff match och det krävdes helt klart en prestationsförbättring från den senaste matchen. Även om denna match tyvärr också slutade med vinst för våra motståndare så kunde vi gå från hallen och ha genomfört matchen på ett bra sätt. Vi kunde känna oss nöjda. Till skillnad från matchen innan spelar vi denna gång som ett lag och vi ger allt under hela matchen. Denna kväll fanns det attityd, det saknade vi nere i Eslöv.

Nog om dessa matcher, nu blickar vi framåt. Igår gick vi in i en veckas kollektivt träningsledigt. Detta beror på att seriespelet just nu har pausats på grund av det kommande mästerskapet som vårt svenska damlandslag skall spela. Nästa match är alltså inte förrän om en månad, närmare bestämt på annandagen då vi gästar de svenska mästarna Sävehof. Dagen efter åker vi till en annan del av Göteborg och möter Önnered. Ett spännande dubbelmöte nere i Göteborg är alltså det som väntar oss härnäst i matchväg.

Men innan det skall vi alltså ha en veckas ledigt ifrån handbollen och varandra. Vissa av oss passar på att resa iväg till lite varmare breddgrader medan andra är kvar i huvudstaden och passar på att hitta på allt sådant man annars inte hinner i veckorna. Måndagen den 1 december drar vi igång för fullt igen. Nästa hemmamatch i Brännkyrkahallen blir först nästa år. Den 5 januari 2015 vänder serien och Sävehof gästar Stockholm och då hoppas vi att många av er är där för att stötta oss.

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela