Spårvägen HF Stockholm

Matchen mot Lugi

Publicerad 2014-10-06 21:53:31 i Allmänt,

I lördags spelade vi som ni antagligen redan vet mot Lugi. En match mot ett rankat topplag i serien och en match som vi kanske inte var tippade att ta hem två poäng mot. Förberedelserna inför matchen var goda och förra veckan var en bra träningsvecka med mycket energi från både spelare och ledare. Vi tänker egentligen inte göra någon återberättning av matchen här, det har ni antagligen redan läst om. Det vi dock kan säga är att vi tar med oss andra halvlek som stundtals var riktigt bra. Och för att citera vår tränare Jörgen “vi tar små kliv framåt hela tiden och det är det viktigaste. Tålamod och detta kommer bli bra på sikt”.

 

Idag inleddes en ny träningsvecka med fart och energi, vilket det oftast är på måndagsträningarna. Kristin brukar vara nere och träna oss på måndagar, och om det är någon hon kan så är det att sprida energi!

Veckan som väntar kommer antagligen vara lite tuffare än vanligt med tanke på att vi inte har någon match i helgen då vi spelar mot Skövde först nästa onsdag. Säsongens första “riktiga” bortamatch väntar och det ska bli spännande att ställa sig på banan med Skövde som motståndare. Skövde är dessutom ett av de lagen vi mötte på försäsongen när vi spelade Annliz Cup vilket gör det intressant att se hur lagen står mot varandra nu.


Nu ser vi fram emot några riktigt bra träningar den här veckan med massa glädje och energi!
 

jerkadal.jpeg

Kommentarer

Postat av: Stefan M

Publicerad 2014-10-08 20:44:42

Ni betyder glädje för mig.
En orolig period i livet för mig

Då väljer jag att titta på träningar o matcher(fast då ser jag första halvlek begränsat pga inträdet) . Jag blir glad efter att ha sett er positiva energi

Så ni är viktigare än någonsin just nu

Tack för att ni finns

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela