Spårvägen HF Stockholm

En helg i Märsta

Publicerad 2014-09-09 10:21:27 i Allmänt,

Den gågna helgen innebar som sagt ännu en träningsturnering. Denna gången behövde vi bara ta oss så långt som till Märsta dock. Helgen bestod av totalt fyra matcher där Dicken, Tyresö, Hellton och Boden stod för motståndet. Vi vann tre av de fyra, men drog på oss en förlust mot Hellton efter en mindra bra lagprestation från vår sida. Men skam den som ger sig, vi höjde oss rejält till söndagen och slog då Boden med god marginal. Matchen mot Tyresö var en av de jämnaste, där vi bara vann med ett mål. Det är visserligen fortfarande försäsong men det är ett intressant resultat med tanke på att det är dem vi möter i seriepremiären. Så om ni vill se ett hett derby ska ni verkligen inte missa premiären den 20 september! 
 
Vi hade flera spelare som gjorde sin första match i Spårvägentröjan i helgen och som de gjorde det! Emma Fernis fick debutera på sin gamla hemmaplan och gjorde det storstilat genom att bli en av Spårvägens bästa målskyttar. Towe Andersson har sedan en vecka tillbaka anslutit på handbollsplanen efter en rehabperiod och också hon gjorde en härlig debut med en fantastiskt orädd spelstil. Målvakten Evelina Eriksson, som sedan ett år tillbaka spelat med Team Stockholm, fick känna på en match med elitlaget och gjorde det galant med många fina räddningar. Tillbaka från skada och redo för match var även Johanna Hellgren som körde på så ordentligt att det inte ens syntes att hon någonsin varit borta från planen.
 
 
Nu väntar två veckor av träning för att få de sista pusselbitarna på plats. Vi hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela