Spårvägen HF Stockholm

Helgen som var och helgen som kommer

Publicerad 2014-09-03 18:48:34 i Allmänt,

Två dygn har nu gått sedan vi kom hem från Skövde och Annliz Cup. Tre dagar fyllda av matcher mot bra motstånd. Ett otroligt bra tillfälle att få testa sig mot lag som snart står som våra motståndare nu när serien närmar sig. Helgen har varit fylld med blandade resultat, det finns saker som har varit riktigt bra samtidigt som det är andra saker som vi tar med oss hem och övar vidare på.

Det var slitna kroppar som kom hem med bussen sent i söndags kväll både hos de som spelat och hos de som varit sysselsatta med fysträning tillsammans med Stefan. Det har varit riktigt roligt att ha med hela truppen trots att alla ej kunnat delta i matchspelet. Även Emma Fernis anslöt till truppen under lördagen efter att under fredagen ha landat i Sverige efter sin vistelse i Kina och ungdoms OS.

Vi måste också passa på att säga ett stort grattis till Team Stockholm som vann hela turneringen som de spelade i samband med Annliz cup. Efter en suverän insats från alla spelare så besegrades Sävehofs farmarlag med 16-7.

Denna träningsvecka har dragit igång som vanligt och är fullspäckad precis som förra. Redan i helgen åker vi till Märsta för att spela ytterligare träningsmatcher för att förbereda oss så bra som möjligt inför seriepremiären som närmar sig. Den traditionella träningsturneringen ute i Vikingahallen äger rum även i år där vi bland annat kommer spela mot Tyresö som står för motståndet i premiären om lite mer än två veckor (20/9).

Årets trupp är äntligen helt samlad på träningarna då Emma som sagt äntligen är hemma från sommarens äventyr och mästerskap samt Towe och Sanna som nu kunnat flytta in i sina nya bostäder här i huvudstaden.

På återseende! Ha en fortsatt trevlig onsdag!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela