Spårvägen HF Stockholm

Ny match, nya tag!

Publicerad 2014-09-30 21:43:36 i Allmänt,

Någon dag har gått sedan derbyt mot Skuru i Eriksdalshallen. Ett derby som man alltid ser fram emot och Skuru är alltid ett roligt lag att möta. Förberedelserna hade gjorts och taktiken var lagd. Ändå gick det inte riktigt som vi hade tänkt. Vi spelade för en vinst men blev denna gång laget som gick från hallen utan poäng. Det är aldrig roligt med en förlust och det känns ofta väldigt tomt efter. Man vill ingenting hellre än att spela om matchen - göra om och göra rätt. Men samtidigt måste man titta tillbaka och se på det som var bra för att orka vidare. Stundtals ser det bra ut, under en period hade vi Skuru precis där vi ville ha dem.

I andra halvlek av matchen låter vi dock Skuru styra matchen alldeles för mycket. Vi tar för snabba avslut vilket gynnar deras kontringsspel och vi spelar ett försvarsspel som låter dem få stega förbi oss alldeles för enkelt. Målvakterna hade studntals ingen enkel uppgift under denna match.

Idag är dock en ny dag och redan på lördag står ett nytt lag som motståndare och nu handlar det om att förbereda oss på bästa sätt inför den kampen. Lugi kommer då på besök och det är ytterligare 2 viktiga poäng som vi skall spela om.

På lördag (4/10) är vi tillbaka i tegelborgen igen och då hoppas vi att du är där och stöttar oss!  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela