Spårvägen HF Stockholm

Två viktiga poäng!

Publicerad 2015-01-12 09:38:52 i Allmänt,

 

Två dagar sedan match och segern mot Önnered i lördags känns fantastiskt bra. En jämn match där vi bytte mål med varandra under en lång period. Matchens avslutning var också jämn och spännande men slutade med uddamålsseger till oss i det blåa laget. Återigen fick vi bjuda publiken på en riktigt spännande match.

Nu är det en ny vecka och fokus går från Önnered till Höör då vi på lördag tar oss ner till Skåne för revansch. Vinsten i lördags innebar också att vi klättrade upp i placeringen och i skrivandets stund ligger vi på en sjundeplats med ett poäng mer än Önnered och Heid som ligger på åttonde och nionde plats.  Dessutom är det endast två poäng upp till Skövde som just nu ligger på plats nummer sex i tabellen.

Nästa hemmamatch är den 24 januari och då välkomnar vi dig till Brännkyrkahallen klockan 14.00. Eslöv står då för motståndet och vi är sugna på revansch från matchen i november.

Ha det bra så länge! Hörs! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Spårvägen HF Stockholm

Här bloggar Sandra Gestlöf, Andrea Johansson och Stephanie Svensson för Spårvägens HF som spelar i Elitserien. Här kan ni läsa allt om laget, träningsvardagen och våra matcher.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela